Forside | Profil | Produkter | Partnere | Referencer | Nyheder
Friday, 22. February 2019  
Teambuilding
Teambuilding & lederudvikling i Grønland 

Hvis I har særlige ønsker til eller behov for specifikke kurser eller opgaver, skræddersyr vi i fællesskab et koncept og sammen gennemfører vi netop det produkt, som I finder optimalt for jeres firma. 

Derudover kan vi stå til rådighed for konsulentfirmaer som selv ønsker at afholde kurser i Grønland. Vi kan levere alt inden for logistik, instruktører og ikke mindst udstyr til div. opgaver og øvelser samt indkvartering.

Vores kurser henvender sig til alle på arbejdspladsen, lige fra direktionsgangen til rengøringsassistenten, dog er det op til jer som kunde og i tæt samarbejde med Siriusrejser at finde frem til netop jeres mål med kurset og hvad der skal lægges vægt på. Vi arbejder med vores egne modeller inden for tilbagemeldinger og vores opgaver er baseret på følgende nøgleord:

·          Mål
·          Ansvar
·          Roller
·          Kommunikation
·          Omstillingsparathed
·          Konfliktløsning
·          Samarbejde
·          Problembehandling
·          Fokusering på opgaven
·          Gennemslagskraft
·         Motivation

Vores kurser er baseret på praktisk udfoldelse, i verdens, måske smukkeste natur, hvor opgaver og tilbagemeldinger bærer præg af netop det I ønsker kurset skal fokusere på, for eksempel samarbejde og kommunikation. Vi kan opstille mange forskellige former for kurser, hvor vi f.eks. benytter ”Dagligdagen som fanger” som tema, 2 dages slæderejse med indlagte opgaver undervejs, eller 3-5 dage i felten. Det er kun fantasien der sætter grænser.          

    
  To af vores Instruktør         Tømmerflåde sejlads       God opvarmning før øvelserne
        Kim & Michael

Kontakt Siriusrejser for yderligere information. 

mailto: info-siriusrejser.dk

Gør vi som vi plejer, kommer vi aldrig videre”

SiriusRejser | Tlf.: +45 2169-9086 | E-mail: